Passend voedingsadvies voor je huisdier

Hulp nodig? bel +31 (0)6 3310 2306 of stuur een email.

MAATWERK VOEDINGSADVIES

Doe een voercheck of rantsoen-controle

Voercheck

Na een voercheck of rantsoen-controle krijg je een uitgebreid rapport. Hierin staat alles over de voeding die jouw huisdier eet en de voedingsbehoefte die hij heeft. Uit analyse hiervan geef ik je tips om het rantsoen aan te vullen of te verbeteren. Ook beantwoord ik in het rapport al je vragen. 

Wil je geen voercheck, maar heb je wel vragen over de voeding van jouw hond of kat? Stuur me je vragen per mail. Ik geef je dan maatwerkadvies voor jouw huisdier.

Hoe ik werk

Na aanmelding ontvang je per email een vragenlijst. Aan de hand van je vragen en antwoorden krijg ik een compleet beeld van jouw hond. Daarmee kan ik een advies voor je opstellen. Waar nodig bespreken we dit in een consult en het volledige rapport ontvang je per mail. Zo kun je het nog eens op je gemak nalezen, wanneer het jou uitkomt.

Communicatie

In eerste instantie verloopt alle communicatie per email. Als ik meer informatie nodig heb over jouw huisdier, gebeurt dat meestal per e-mail of telefonisch.

Woon je op Texel, dan kan ik eventueel bij je langskomen voor een consult. Afhankelijk van de situatie bepalen we samen wat het handigst is: per mail of Whatsapp, of telefonisch. 

Maatwerk

Doordat ik zelf het voedingsadvies maak  en alle contacten met je onderhoud, hebben we altijd korte lijntjes. Je krijgt volledig maatwerk en daarbij zet ik al mijn kennis voor je in.

Hoe verder na het voedingsadvies

Ik help je de eerste vier weken persoonlijk bij het uitvoeren van het opgestelde voedingsadvies voor jouw hond of kat. Loop je tegen problemen aan of heb je onderweg vragen, dan help ik je verder. Zo sta je er niet alleen voor, maar werken we samen aan de best passende oplossing.

voercheck-image

De beste voedingskeuze voor je huisdier

Voedingsadvies voor huisdieren geeft advies op maat