Passend voedingsadvies voor je huisdier

Hulp nodig? bel +31 (0)6 3310 2306 of stuur een email.

Onze diensten

Quantum Resonantie Meting

Quantum Resonantie Meting

Dit is een diagnostische techniek die wordt gebruikt om de gezondheid en het welzijn van een organisme te beoordelen. Hiervoor maak ik gebruik van apparatuur die resonantie- en frequentieanalyses uitvoert om informatie te verzamelen over de fysiologische toestand van de hond.

Hoe werkt een Quantum Resonantie meting:

Analyse

De energetische frequenties van het lichaam worden gemeten. Elk orgaan, weefsel en systeem van het lichaam heeft zijn eigen specifieke frequentie. Wanneer een orgaan of weefsel uit balans is, kan dit leiden tot veranderingen in de energetische frequenties.

Frequentie scanning

De meting omvat het scannen van de frequenties van het dier met behulp van een Quantum Resonantie apparatuur, waarbij de hond een band met 2 sensoren om krijgt. De meting duurt doorgaans 1 tot 2 minuten.

Data-analyse

De verzamelde gegevens worden geanalyseerd door de Quantum Resonantie apparatuur. De software vergelijkt de gemeten frequenties met een referentiedatabase van gezonde frequenties. Afwijkingen van deze referentiefrequenties kunnen wijzen op mogelijke gezondheidsproblemen.

Gedetailleerd rapport

De resultaten van de meting worden verwerkt in een gedetailleerd rapport wat informatie verschaf over de toestand van verschillende orgaansystemen in het lichaam van de hond. Dit kan onder meer informatie bevatten over de hartgezondheid, de spijsvertering, de immuniteit en andere gezondheidsaspecten.

Advies

Mijn advies is voor een deel gebaseerd op de uitslag van de Quantum Resonantie Meting. Daarnaast neem ik ook de informatie uit het vragenformulier en de anamnese mee in het advies.

Het doel van een Quantum Resonantie Meting is om vroegtijdig gezondheidsproblemen waar te nemen, voortgang te monitoren en de algehele gezondheid te verbeteren. Het wordt toegepast als een aanvullende tool.

Deze meting en mijn adviezen zijn geen vervanging van een diagnose door de dierenarts. Ik stel geen diagnose en geef geen medisch advies.

1-IMG_0414

De beste voedingskeuze voor je huisdier

Voedingsadvies voor huisdieren geeft advies op maat